Ga naar content
Menu

Nieuws

Marciano van Leijenhorst nieuwste aanwinst DVS’33 Ermelo

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Marciano van Leijenhorst. De ervaren centrale verdediger komt in de zomer over van v.v. Hees uit Soest en tekent een contract voor één seizoen.


De 29-jarige inwoner van Utrecht speelde in de jeugd onder andere voor v.v. Sec, SO Soest, FC Utrecht en Jong Groningen/Cambuur om vervolgens via FC Lienden en Hercules bij IJsselmeervogels te belanden. Bij die laatste club speelde hij 6 seizoenen tot 2022.

Tijdens de coronapandemie koos van Leijenhorst voor zijn maatschappelijke carrière en gezin en besloot om een jaar met vrienden bij Hees te gaan voetballen in de derde klasse. Zijn voetbalambities begonnen echter toch weer te kriebelen, en dus kiest hij nu voor een overstap naar DVS.

In het dagelijks leven is van Leijenhorst werkzaam als IT Consultant bij The Impact Group en als verdediger staat hij bekend om zijn voetballende vermogen, maar staat hij ook zijn mannetje als de mouwen opgestroopt moeten worden.

Reactie Edmund Mijnheer namens de TC:
“We kennen Marciano al enkele jaren vanuit zijn periodes bij Hercules en IJsselmeervogels. Hij is een echte linksbenige centrale verdediger
en daar is behoefte aan in onze selectie. Zijn ervaring is daarnaast van groot belang, dus we zijn dan ook blij dat hij ons komend seizoen komt versterken.”

Reactie Marciano van Leijenhorst:
“Ik ken DVS goed vanuit mijn tijd bij IJsselmeervogels. Het is een mooie amateurclub waar veel publiek komt, daarnaast is er altijd de ambitie om bovenin mee te draaien in de strijd om promotie. Dat is een mooie uitdaging.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo