Ga naar content
Menu

Nieuws

Nicky van Hilten tekent overeenkomst tot medio 2024

De Technische Commissie is zeer verheugd te kunnen melden dat Nicky van Hilten een overeenkomst heeft getekend tot en met het seizoen 2023-2024. Met deze verlenging staat hij dus nog minimaal 2,5 seizoen onder contract.  

De 24-jarige inwoner van Almere maakt dit seizoen indruk als een echte moderne rechtsback die de volledige flank bespeeld en dus ook in aanvallend opzicht zijn mannetje staat. Met meerdere treffers en assists heeft hij daarmee zijn waarde bewezen voor de A-selectie. Zo opende hij afgelopen donderdag nog de score in de wedstrijd tegen Achilles Veen door de 0-1 tegen de touwen te koppen. 

Reactie Nicky van Hilten:
“Ik ben heel blij dat ik voor twee jaar bijgetekend heb. Dat laat zien hoeveel vertrouwen de club in mij heeft en ik in de club. Ik denk dat we met deze selectie nog heel veel moois kunnen gaan neerzetten met als hoofddoel om de tweede divisie te bereiken. Als ik dacht dat dat onmogelijk was, had ik niet zo snel bijgetekend. Ik heb er alle vertrouwen in dat we misschien dit seizoen die stap al kunnen zetten. Al is veel onzeker met de huidige corona-maatregelen. Hopelijk kunnen we het seizoen gewoon uitspelen. En anders moeten we volgend seizoen die stap proberen te zetten. Met dat vooruitzicht ben ik heel blij dat ik nog minimaal twee seizoenen bij DVS kan spelen!”

Reactie Edmund Mijnheer:
Nicky is vorig jaar in de winterstop aangesloten en kwam toen terug van een vervelende blessure. Dit seizoen is hij van grote waarde als aanvallende rechtsback en geeft hij ons elftal soms letterlijk vleugels. Zijn doelgerichtheid in combinatie met zijn verdedigende werk en zijn snelheid, maken van hem een moderne verdediger waar wij nog minimaal 2,5 seizoen van kunnen genieten. Wij feliciteren Nicky met zijn nieuwe overeenkomst en wensen hem uiteraard nog veel plezier en succes bij DVS!”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo