Ga naar content
Menu

Nieuws

Paul Eppink keert terug bij DVS’33 Ermelo!

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Paul Eppink over een terugkeer naar DVS’33 Ermelo. De 31-jarige doelman wordt toegevoegd aan het keepersgilde en zal voornamelijk zijn wedstrijden in het tweede elftal gaan keepen en een ondersteunende rol hebben voor de overige keepers in de A-selectie.

Eppink stond tussen 2011 en 2019 al acht seizoenen onder contract in Ermelo en kwam in die periode tot 118 wedstrijden voor de Geelzwarten. De laatste jaren verdedigde hij het doel in Harderwijk bij VVOG.


 
Reactie Paul Eppink: “Ik ben blij dat ik komend seizoen weer onderdeel ben van de A-selectie van DVS. Ik zal de keepers van de A-selectie ondersteunen en kijk uit naar komend seizoen.”
 
Reactie Edmund Mijnheer namens de TC: “Paul is een jongen van de club en wij hebben dan ook steeds contact gehouden de afgelopen jaren. Nu is het moment daar en kan Paul in een nieuwe rol terugkeren bij DVS. Met zijn ervaring kan hij daarin van waarde gaan zijn voor de overige keepers in een ondersteunde rol.”
 
Technische Commissie DVS’33 Ermelo