Ga naar content
Menu

Nieuws

Sem de Wit Speler van het Jaar 2022-2023!

Afgelopen zaterdag was de ontknoping van de zinderend spannende strijd in het Speler van het Jaar-klassement 2022-2023! Na afloop van de wedstrijd werd Sem de Wit gekroond tot winnaar van de Gouden Schoen en hij hiermee tevens een prachtige scooter!

Dit seizoen was de strijd tot op de laatste dag zeer spannend. Een drietal spelers; Sem de Wit, Maarten van Dijk en Stef Nijland, waren tot de laatste dag in de race voor de eerste drie plekken. Uiteindelijk waren de cijfers van de jury op de laatste speeldag doorslaggevend voor het eindresultaat:

Gouden Schoen: Sem de Wit
Zilveren Schoen: Stef Nijland
Bronzen Schoen: Maarten van Dijk

BusinessClub DVS’33 Ermelo organiseert al een groot aantal jaren dit prachtige klassement. Dit seizoen waren er dagprijzen beschikbaar gesteld door Primera Ermelo (staatslot) en waardebon voor een knip-scheerbeurt bij Nero Barbershop Ermelo. Onze trouwe sponsor Rozendaal Sport on Wheels stelde ook dit jaar weer een prachtige scooter beschikbaar voor de uiteindelijk winnaar van de Gouden Schoen! Uiteraard danken wij deze sponsoren voor hun bijdrage om dit klassement de uitstraling te geven die het heeft!