Ga naar content
Menu

Nieuws

Stijn Schipper keert terug op oude nest

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Stijn Schipper over een terugkeer naar DVS’33 Ermelo. De centrale verdediger keert na een seizoen bij vv Scherpenzeel terug in het Geelzwart van DVS en tekent een overeenkomst voor twee seizoenen tot medio 2026.

De 20-jarige Schipper vertrok vorig seizoen naar vv Scherpenzeel, maar keert nu dus terug bij DVS, de club waar hij vanaf O19 speelde en vervroegd de overstap maakte van O23 naar de A-selectie. Schipper speelde ook in de jeugdopleiding van FC Utrecht en is woonachtig in Zeist.

Reactie Stijn Schipper: “Ik ben ontzettend blij dat ik aankomend seizoen weer voor DVS mag voetballen. Ik heb hier al drie mooie seizoenen gehad bij O19, O23 en de A-selectie en hoop dat er nog vele mogen volgen!”

Reactie Edmund Mijnheer: “Wij vonden het jammer dat Stijn vorig seizoen ervoor koos om zijn contract bij DVS niet te verlengen, maar zijn hem wel blijven volgen en hebben contact gehouden. Vanuit die gesprekken is uiteindelijk een terugkeer tot stand gekomen en daar zijn wij blij mee. Wij feliciteren Stijn van harte met zijn overeenkomst.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo