Ga naar content
Menu

Nieuws

Victor Horeca is het nieuwe totaalsysteem voor de horeca

Victor focust zich op het laag houden van de kosten en het verhogen van marges voor de horecaondernemer. Zodoende kunnen zij zich focussen op andere zaken, iets wat zeker in deze tijd belangrijk is. Victor maakt het niet mooier, want daar heeft niemand iets aan. Victor houdt van makkelijk, efficiënt, overzicht en gewoon lekker normaal doen. Geen dure termen, maar heldere, duidelijke taal en één aanspreekpunt voor zowel kassa, bezorging, reserveringen als keukenschermen. Dat is dus Victor.

De mogelijkheden zijn eindeloos met onze modules. Over welke modules je als ondernemer wilt beschikken, bepaal je helemaal zelf. De modules zijn naadloos op elkaar aangesloten waardoor het gebruik van externe programma’s niet nodig is. 

Met het Ermelose hart wat klopt binnen Victor ondersteunen wij in deze gekke tijd de Businessclub DVS’33 Ermelo m.b.t. de reserveringen voor de BC Boulevard. Uiteraard wensen wij staf, spelers, toeschouwers én sponsoren een fantastisch sportief seizoen! Samen winnen is immers het motto!

Meer over Victor: victorhoreca.nl