Ga naar content
Menu

Nieuws

Wouter van Voorthuizen volgt Sjoerd Woudenberg op als keeperstrainer van A-selectie DVS’33 Ermelo

Keeperstrainer Sjoerd Woudenberg is na 1,5 jaar vertrokken bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo omdat er een prachtige kans voor hem was bij Ajax Cape Town in Zuid-Afrika. Hierdoor heeft hij zijn dienstverband bij DVS’33 Ermelo en Go Ahead Eagles opgezegd. Wij wensen Sjoerd uiteraard veel succes daar en danken hem voor zijn inzet in de afgelopen 1,5 jaar!

Zijn opvolger bij onze A-selectie is inmiddels ook bekend. De 53-jarige Wouter van Voorthuizen zal vanaf 13 juli de keepers van de A-selectie onder zijn hoede nemen. Wouter heeft een lange staat van dienst binnen de voetballerij. Als keeper was hij actief bij Renswoude, Lunteren, DOVO en GVVV. Waarna hij als keeperstrainer in dienst was bij Feyenoord, Go Ahead Eagles, IJsselmeervogels, DOVO, SDC Putten, GVVV en op dit moment SDVB.

Bij die laatste club zal Wouter komend seizoen ook actief blijven op dinsdag, maar op de maandag en donderdag zal hij de keepers Daan Huiskamp, Thodorie Velanas en Melvin van de Beeten onder zijn hoede hebben in Ermelo. Wouter woont met zijn vrouw Esther en hun 4 zoons in Barneveld. Hij is in het dagelijkse leven adviseur bij BCI Projectinrichting.

Wouter over zijn aanstelling bij DVS’33 Ermelo: “In het verleden heb ik al meerdere malen contact gehad met DVS, maar concreet werd dat helaas nooit. Voor mij was altijd al duidelijk dat ik heel graag een keer als keeperstrainer bij DVS wilde werken. Een prachtige vereniging, die mijn carrière compleet zou maken. Ondanks dat ik al had toegezegd bij SDVB werkzaam te zijn komend seizoen hebben we in goed overleg kunnen regelen dat ik bij DVS aan de slag kon. In aangepaste vorm blijf ik werkzaam bij SDVB en ik ben hen zeer dankbaar dat ze dit voor mij mogelijk hebben gemaakt! In het komende jaar hoop ik dat ik met de gehele DVS-familie mag meebouwen aan de wens om in de 2e divisie te gaan spelen. Ik zal er alles aan doen om dit doel te bereiken!”

Wij heten Wouter van harte welkom binnen onze club en wensen hem veel succes toe komend seizoen!

Voetbaltechnische Zaken DVS’33 Ermelo